Interieurbouw

 

"Sharing is caring"

 

Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief van The Woodmaker en maak gebruik van de mooie aanbiedingen die enkel gelden voor de ontvangers van de nieuwsbrief! Onder iedere honderd aanmeldingen verloot ik een wijnfleshouder t.w.v. € 9,95

 

 

Passie voor Hout & Design

Interieurbouw in massief hout en plaatmateriaal

Voor de zakelijke klant biedt The Woodmaker mogelijkheden om het interieur of een deel van het interieur op maat te verzorgen.

Hierbij kun je kiezen voor een interieur in massief hout, maar ook voor een interieur gemaakt van plaatmateriaal met fineer.

Bij een interieur kun je denken aan serie restauranttafels, al dan niet in Woodmaker stijl, unieke wandbekleding of houten schappen op maat zijn ook een optie. Fotos's zeggen meer dan duizend woorden. Hieronder volgen voltooide projecten in de interieurbouw.

 

Steigerhouten interieur op maat Café Lot

The Woodmaker heeft voor Café Lot in Nunhem een mooie buitenkeuken gerealiseerd in steigerhout. Hierbij was de achterwand al aanwezig.

 

Wanneer je gaat voor een steigerhouten interieur bij The Woodmaker, kies je voor een prijsbewuste oplossing met een Woodmaker kwaliteit en afwerking! Ik pretendeer niet de goedkoopste aanbieder te zijn, daar ik de klanten waar voor hun geld wil bieden. Ondanks mijn oog voor afwerking en detail, kan ik meestal een concurrerende prijs aanbieden in steigerhout.

 

Allerlei steigerhouten meubels op maat zijn mogelijk,

van een buitenkeuken op maat, tot banken en tafels van steigerhout.

 

Is jouw interesse gewekt? Neem gerust contact op via: 06-81464630 of richard@thewoodmaker.nl

 

 

 

Wandbekleding op maat Bistro Neuta

The Woodmaker heeft voor Bistro Neuta in Leut (BE) deze schitterende eikenhouten wandbekleding verzorgd die perfect past in deze mooie ruimte. De houten wandbekleding op maat haalt een stukje natuur in de ruimte. Dezelfde wandbekleding kan ook verticaal geplaatst worden om nog meer een boom effect te creëren.

 

Andere wandbekleding kan in overleg ook gemaakt worden, denk aan sloophouten wandbekleding of een bekleding met kops hout!|

 

Neuta is op maandag en dinsdag gesloten, op andere dagen kun je er gerust terecht voor een heerlijke maaltijd.

 

Is jouw interesse gewekt? Neem gerust contact op via: 06-81464630 of richard@thewoodmaker.nl

 

 

 

Houten presenteertafels Castelijn

Voor Castelijn in Beek (Limburg) heb ik een groot aantal schappen op

maat gemaakt, evenals een aantal mooie presentatietafels om de kleding op te presenteren.

 

Bij het zoeken naar een passende oplossing voor de presenteertafels, kwamen we uit om een formaat te nemen dat ook als eettafel kan dienen. Op deze manier kan de tafel naast presenteertafel ook als product voor de verkoop dienen in de winkel! Naast het voordeel van mogelijk extra omzet middels de verkoop van meubels, bestaat er het voordeel, dat wanneer men wil gaan vernieuwen, de tafels makkelijk aan de consument verkocht kunnen worden als eettafel.

 

Bij presenteertafels kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Wil jij een unieke eyecatcher in Woodmaker stijl, dat is mogelijk!

 

Is jouw interesse gewekt? Neem gerust contact op via: 06-81464630 of richard@thewoodmaker.nl

 

 

Restaurantinterieur Wieck Bar Grill

Voor Wieck Bar & Grill in Roermond heb ik een aantal tafels mogen maken in eikenhout plus een serie banken op maat in steigerhout.

 

De steigerhouten banken zijn behandeld met grey wash en de eikenhouten tafelbladen op maat zijn behandeld met natural woodsealer.

 

Voor onderstellen van tafelbladen heb ik een leverancier die deze eveneens op maat aanlevert.

 

Wieck is zeven dagen per week open, neem dus gerust eens een kijkje (hapje beter gezegd)!

 

Is jouw interesse gewekt? Neem gerust contact op via: 06-81464630 of richard@thewoodmaker.nl

 

 

 

Houten relatiegeschenken

Daar ik vermoed dat de meeste mensen die op deze pagina kijken, vanuit zakelijke interesse mijn pagina bekijken, laat ik graag weten dat ik ook houten relatiegeschenken op maat verzorg.

 

Op de foto is een leuk ontwerp wijnfleshouder te zien. Deze blijft op magische wijze overeind staan, nadat je er een wijnfles in hebt gestoken.

Daar waar nu het Woodmaker logo prijkt, zou jouw logo ingebrand kunnen worden. Jouw merknaam/bedrijfsnaam zal dagelijks in het zicht staan bij de mensen thuis. Bij grotere aantallen bied ik een zeer gunstig tarief.

 

Andere mogelijkheden voor houten relatiegeschenken op maat zijn:

- snijplanken, tapasplanken, kaasplanken

- glazenhouders

- smartphonehouder en tablethouder

 

Is jouw interesse gewekt? Neem gerust contact op via: 06-81464630 of richard@thewoodmaker.nl

 

Vind je bovenstaande meubels mooi? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief van The Woodmaker en maak gebruik van de mooie aanbiedingen die enkel gelden voor de ontvangers van de nieuwsbrief!

Like what you see? Like ons op Facebook via onderstaande knop. See you on Facebook!