Banktafels

Kies een categorie:


Bel voor persoonlijk advies: +31 0681464630 of stuur een mail naar: richard@thewoodmaker.nl

Banktafel eikenhout

Met deze eikenhouten banktafel haal je een multifunctioneel meubel in huis. Gebruik hem om hem over de zitting van jouw bank te schuiven en zo jouw tijdschriften en jouw glaasje wijn binnen handbereik te hebben. Je kunt hem ook een kwartslag draaien en hem als bijzettafel ergens plaatsen. Ook hier heb je weer te ruimte om kleine spulletjes op te bergen in deze leuke eikenhouten bijzettafel!


Uiteraard kan dit meubel op maat gemaakt worden in iedere gewenste houtsoort en in iedere gewenste afwerking.Afmetingen getoonde model:

39,5 cm x 52,5 cm x 26,5 cm

( De zitting van de bank mag max 50 cm hoog zijn)


Prijs

getoonde model: € 275,- (onbehandeld)


Er zijn diverse afwerkopties mogelijk voor deze banktafel.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om jouw wensen te bespreken.Bestel nu hier


Dit product maak ik graag op maat voor jou


Bijzettafel op maat

Ook voor een houten bijzettafel op maat ben je bij The Woodmaker aan het juiste adres. Zoals bovenstaande voorbeelden aangeven, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Van houten bijzettafels in één enkele houtsoort, tot kunstzinnige bijzettafels met de mooiste motieven. Je kunt ook jouw eigen ontwerp laten uitvoeren. Er zijn diverse houtsoorten mogelijk, waaronder: eikenhout, esdoorn, essen, wengé, walnotenhout, padouk en jatoba.


Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


 

Neem nu contact op

 Banktafel grenenhout watervaleffect

Met deze grenenhouten banktafel haal je een multifunctioneel meubel in huis. De houten banktafel is zowel simpel in ontwerp als mooi. Zoals je ziet loopt de nerf van het hout mooi over onder het verstek, het zogenaamde waterval effect.

Door de wilde tekening van het grenenhout, wordt dit effect nog meer versterkt bij deze mooie banktafel.


Zet hem rechtop over de bank om een extra plek te creëren voor jouw glas, boek of afstandbediening. Draai hem een kwartslag en zet hem neer als handig bijzettafeltje.Afmetingen getoonde model:

55,5 cm x 35 cm x 23,5 cm

(De zitting van de bank mag max 52 cm hoog zijn)


Prijs

getoonde model: € 195,-


De banktafel is behandeld met chocolade kleurolie, welke de prachtige tekening van het hout nog beter laat uitkomen.
Bestel nu hier


Dit product maak ik graag op maat voor jouBanktafel wengé eikenhout

Een heerlijke banktafel geheel in mijn eigen stijl ontworpen en gemaakt! Ik heb deze unieke banktafel gemaakt van wengé gecombineerd met eikenhouten inlegwerk. De nerf loopt mooi door onder het verstek. Laat je verrassen door de glooiende eikenhouten belijning in het Afrikaanse wengé.


Afmetingen getoonde model:

Maten: volgen nog


Prijs

getoonde model: € 1195,-


Het getoonde model is behandeld met natural woodsealer.
Bestel nu hier


Op voorraad

U bijzettafel eikenhout

Leuk en praktisch bijzettafeltje van massief eikenhout.

Erg handig voor plaatsen waar je met een grote bijzettafel niet weg komt. De eikenhouten bijzettafel is onder verstek afgewerkt met doorlopende nerf. Zet hem rechtop en gebruik hem als handig banktafeltje, waarbij de zitting van de bank niet hoger mag zijn dan 47 cm. Uiteraard kan ik deze houten banktafel ook in andere maten maken voor jou.


Afmetingen getoonde model:

Maten getoond model: 50 cm x 28,5 cm x 28 cmPrijs

getoonde model: € 225,- (behandeld)


Er zijn diverse afwerkopties mogelijk voor deze banktafel.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om jouw wensen te bespreken.Bestel nu hier


Dit product maak ik graag op maat voor jou

Banktafel walnotenhout

Walnotenhout staat bekend om zijn warme en luxe uitstraling.

Bij deze banktafel is dat niet anders! De walnotenhouten banktafel is onder verstek afgewerkt met oog voor detail.

Hij kan met groot bovenblad gemaakt worden zoals op de foto, of als een U met gelijke poten, zodat hij ook een kwartslag gedraaid kan worden om als bijzettafel te gebruiken.Afmetingen getoonde model:

46,5 cm diep x 30 cm breed x 47,5 cm hoog


Prijs

getoonde model: € 525,-


Het getoonde model is behandeld met natural woodsealer om de natuurlijke houtkleur te behouden.


Maak gerust een vrijblijvende afspraak om jouw wensen te bespreken.Bestel nu hier


Dit meubel maak ik voor jou op maat


Vind je bovenstaande meubels mooi? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief van The Woodmaker en maak gebruik van de mooie aanbiedingen die enkel gelden voor de ontvangers van de nieuwsbrief!

Like what you see? Like ons op Facebook via onderstaande knop. See you on Facebook!

Onderhoud van uw hakblok/snijplank

Bescherm uw kostbare hakblok met de beste olie van The Woodmaker. U wilt natuurlijk dat uw hakblok in goede staat blijft.

Hiervoor dient u uw hakblok/snijplank regelmatig te behandelen met olie. Lees hieronder alles wat u dient te weten over het onderhoud van uw snijplank.

Wanneer behandel ik mijn snijplank/hakblok opnieuw?
Wanneer uw snijplank er 'droog' of dof uit begint te zien, is het tijd voor een nieuwe behandeling. Wanneer uw snijplank origineel is behandeld met Naturel olie, dan dient u deze wederom te gebruiken. Wanneer uw snijplank is behandeld met Premium Oil, dan dient u deze ook weer te gebruiken. 

Hoe behandel ik mijn snijplank voor onderhoud?
The Woodmaker biedt twee varianten onderhoudsolie aan: Premium Oil en Naturel olie.

Premium olie:
Breng de olie aan op een schone droge doek en wrijf de snijplank overvloedig in met olie. Laat de olie een uurtje intrekken en wrijf hem na met een droge schone doek. Vergeet niet om beide kanten van uw hakblok/snijplank te behandelen.

Naturel olie:

Breng de olie aan met een schone droge doek en wrijf hem uit over de snijplank. Wanneer de olie goed verdeeld is, wrijft u hem nog een keer na met dezelfde doek in de richting van de nerf / in de lengte van de plank. Hierna laat u de plank minimaal een uur drogen. Dan herhaalt u het proces voor de onderkant. Na behandeling dient u de plank een dag niet te gebruiken, alvorens u er weer op kunt snijden.


Wat is het verschil tussen Naturel olie en Premium oil?
Premium olie geeft de beste bescherming aan uw snijplank. Hij haalt ook mooi de kleur op van uw snijplank.
Hij zorgt er bijvoorbeeld voor, dat notenhout zijn mooie warme donkere kleur krijgt na behandeling. Bij eikenhout kleurt het hout na behandeling met Premium olie licht gelig/oranje. 

Naturel olie geeft ook goede bescherming aan uw plank. Hij behoudt echter de natuurlijke kleur van het hout. Zo blijft notenhout bruin/grijzig na behandeling en behoudt ook eikenhout zijn originele kleur.

Bestel nu uw Premium oil of Naturel olie bij The Woodmaker


1 stuk     € 12,95 per fles van 100 ml + € 7,25 verzendkosten

2 stuks   € 12,95 per fles van 100 ml + € 3,95 verzendkosten

3 stuks   € 12,95 per fles van 100 ml + gratis verzendkosten

Bestellen kan via richard@thewoodmaker.nl 

U ontvangt dan een factuur voor de bestelde goederen alvorens deze verzonden worden.


Hoe maak ik mijn snijplank/hakblok schoon?

Hout houdt niet van water en houtlijm houdt niet van afwasmiddel. Gebruikt u beide dus met mate.
Maak de afwasborstel goed nat met water en een beetje afwasmiddel. Schrob de plank en spoel hem kort af onder de kraan.
Droog de plank direct na het wassen zeer goed af. Alle planken van The Woodmaker zijn NIET geschikt voor de vaatwasser.

Let op! Zet uw plank NOOIT in de buurt van een warmtebron om op te drogen, hierdoor kan de plank gaan kromtrekken of zelfs scheuren!

Help, mijn snijplank trekt krom!
Hout is een natuurproduct en ondanks zeer zorgvuldige bewerkingen en voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat uw geliefde snijplank 
krom trekt. Hout werkt als een soort spons en reageert op de luchtvochtigheid in de ruimte. Wanneer de luchtvochtigheid verandert en de snijplank ligt op het aanrecht, dan kan maar één kan van het hout vocht loslaten of opnemen. De andere zijde is afgedekt en kan dit niet.
Uw plank zal (licht) krom kunnen trekken. De oplossing hiervoor is simpel. Zet de plank met de holle kant rechtop tegen de muur. Hierdoor kan het hout terug in zijn originele vorm trekken.

Wanneer uw snijplank licht krom is getrokken, kunt u hem ook omdraaien en de andere zijde gebruiken. Op deze manier trekt de plank terug in de juiste vorm en kunt u hem tevens gebruiken.


Een andere oorzaak van kromtrekken is vocht. Wanneer de snijplank aan één kant heel nat is geworden en de andere kant is droog gebleven, bestaat er een grote kans op kromtrekken. Wanneer een zijde te nat is geworden, bestaat ook de kans op scheuren, aangezien een deel van de plank wil werken en een deel van de plank dat niet wil. Let er dus goed op dat de plank niet te nat wordt, of droog hem tijdig indien hij toch nat is geworden.