Interieurbouw


Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief van The Woodmaker en maak gebruik van de mooie aanbiedingen die enkel gelden voor de ontvangers van de nieuwsbrief! Onder iedere honderd aanmeldingen verloot ik een wijnfleshouder t.w.v. € 9,95Passie voor Hout & Design


  "Sharing is caring"

Interieurbouw in massief hout en plaatmateriaal

Voor de zakelijke klant biedt The Woodmaker mogelijkheden om het interieur of een deel van het interieur op maat te verzorgen.

Bij een interieur kun je denken aan serie restauranttafels, al dan niet in Woodmaker stijl, unieke wandbekleding of houten schappen op maat zijn ook een optie. Fotos's zeggen meer dan duizend woorden. Hieronder volgen voltooide projecten in de interieurbouw.

Heb ik jouw interesse gewekt? Neem dan nu vrijblijvend contact met mij op voor een gratis adviesgesprek via 0681464630 of via richard@thewoodmaker.nlWandbekleding op maat Bistro Neuta

The Woodmaker heeft voor Bistro Neuta in Leut (BE) deze schitterende eikenhouten wandbekleding verzorgd die perfect past in deze mooie ruimte. De houten wandbekleding op maat haalt een stukje natuur in de ruimte. Dezelfde wandbekleding kan ook verticaal geplaatst worden om nog meer een boom effect te creëren.


Andere wandbekleding kan in overleg ook gemaakt worden, denk aan sloophouten wandbekleding of een bekleding met kops hout!|


Neuta is op maandag en dinsdag gesloten, op andere dagen kun je er gerust terecht voor een heerlijke maaltijd.


Is jouw interesse gewekt? Neem gerust contact op via: 06-81464630 of richard@thewoodmaker.nl
Houten presenteertafels Castelijn

Voor Castelijn in Beek (Limburg) heb ik een groot aantal schappen op

maat gemaakt, evenals een aantal mooie presentatietafels om de kleding op te presenteren.


Bij het zoeken naar een passende oplossing voor de presenteertafels, kwamen we uit om een formaat te nemen dat ook als eettafel kan dienen. Op deze manier kan de tafel naast presenteertafel ook als product voor de verkoop dienen in de winkel! Naast het voordeel van mogelijk extra omzet middels de verkoop van meubels, bestaat er het voordeel, dat wanneer men wil gaan vernieuwen, de tafels makkelijk aan de consument verkocht kunnen worden als eettafel.


Bij presenteertafels kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Wil jij een unieke eyecatcher in Woodmaker stijl, dat is mogelijk!


Is jouw interesse gewekt? Neem gerust contact op via: 06-81464630 of richard@thewoodmaker.nl


Restaurantinterieur Wieck Bar Grill

Voor Wieck Bar & Grill in Roermond heb ik een aantal tafels mogen maken in eikenhout plus een serie banken op maat in steigerhout.


De steigerhouten banken zijn behandeld met grey wash en de eikenhouten tafelbladen op maat zijn behandeld met natural woodsealer.


Voor onderstellen van tafelbladen heb ik een leverancier die deze eveneens op maat aanlevert.


Wieck is zeven dagen per week open, neem dus gerust eens een kijkje (hapje beter gezegd)!


Is jouw interesse gewekt? Neem gerust contact op via: 06-81464630 of richard@thewoodmaker.nl
Spreektafel op maat voor Focks Labels

Voor Focks labels mocht ik deze zeer speciale tafel op maat maken voor in zijn ontvangstruimte.
Ik heb de tafel speciaal voor hem ontworpen met taps toelopende poten en een lekker rustiek eikenhouten blad. In het blad heb ik het logo van Focks Labels met de hand ingefreesd. Beeld je eens in dat je een mooie tafel met jouw logo erin hebt om jouw klanten in stijl te kunnen ontvangen.


Afmetingen getoonde model:


190 cm x 85 cm x 76 cm x 4 cm dik blad


Prijs zonder freeswerk: € 1050,-


Prijs freeswerk op aanvraag.


Is jouw interesse gewekt? Neem dan nu contact op via: 06-81464630 of richard@thewoodmaker.nl

Houten relatiegeschenken

Daar ik vermoed dat de meeste mensen die op deze pagina kijken, vanuit zakelijke interesse mijn pagina bekijken, laat ik graag weten dat ik ook houten relatiegeschenken op maat verzorg.


Op de foto is een leuk ontwerp wijnfleshouder te zien. Deze blijft op magische wijze overeind staan, nadat je er een wijnfles in hebt gestoken.

Daar waar nu het Woodmaker logo prijkt, zou jouw logo ingebrand kunnen worden. Jouw merknaam/bedrijfsnaam zal dagelijks in het zicht staan bij de mensen thuis. Bij grotere aantallen bied ik een zeer gunstig tarief.


Andere mogelijkheden voor houten relatiegeschenken op maat zijn:

- snijplanken, tapasplanken, kaasplanken

- glazenhouders

- smartphonehouder en tablethouder


Is jouw interesse gewekt? Neem gerust contact op via: 06-81464630 of richard@thewoodmaker.nl


Vind je bovenstaande meubels mooi? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief van The Woodmaker en maak gebruik van de mooie aanbiedingen die enkel gelden voor de ontvangers van de nieuwsbrief!

Like what you see? Like ons op Facebook via onderstaande knop. See you on Facebook!